Introduction to Server Side Rendering in React

提供方
在此指導項目中,您將:

Install Next.js and Create a Next.js Application.

Create the React component using Next.js and demonstrate SSR.

Use a SWR React Hook to enable Client-side data fetching.

2 hours
初級
無需下載
分屏視頻
英語(English)
僅限桌面

By the end of this project, you will Build a Server-side Rendered React (SSR) App. For the Server-side react implementation, we will be using the Next.js React Framework, since that is designed for server-side react development and eliminates the need for installing and configuring additional libraries required for React SSR.

您要培養的技能

  • react api fetch

  • Next.js

  • Server-Side rendering

  • React

  • Client-side Rendering

分步進行學習

在與您的工作區一起在分屏中播放的視頻中,您的授課教師將指導您完成每個步驟:

  1. Create a React App to describe the need for SSR.

  2. Install Next.js and Create a Next.js Application.

  3. Create the React component using Next.js and demonstrate SSR.

  4. Practice Quiz

  5. Create Next.js Links to other Components.

  6. Use a SWR React Hook to enable Client-side data fetching.

  7. Capstone Task: Server-Side Rendering in React

指導項目工作原理

您的工作空間就是瀏覽器中的雲桌面,無需下載

在分屏視頻中,您的授課教師會為您提供分步指導

常見問題

購買指導項目後,您將獲得完成指導項目所需的一切,包括通過 Web 瀏覽器訪問云桌面工作空間,工作空間中包含您需要了解的文件和軟件,以及特定領域的專家提供的分步視頻說明。

由於您的工作空間包含適合筆記本電腦或台式計算機使用的雲桌面,因此指導項目不在移動設備上提供。

指導項目授課教師是特定領域的專家,他們在項目的技能、工具或領域方面經驗豐富,並且熱衷於分享自己的知識以影響全球數百萬的學生。

您可以從指導項目中下載並保留您創建的任何文件。為此,您可以在訪問云桌面時使用‘文件瀏覽器’功能。

指導項目不符合退款條件。 請查看我們完整的退款政策

指導項目不提供助學金。

指導項目不支持旁聽。

您可在頁面頂部點按此指導項目的經驗級別,查看任何知識先決條件。對於指導項目的每個級別,您的授課教師會逐步為您提供指導。

是,您可以在瀏覽器的雲桌面中獲得完成指導項目所需的一切。

您可以直接在瀏覽器中於分屏環境下完成任務,以此從做中學。在屏幕的左側,您將在工作空間中完成任務。在屏幕的右側,您將看到有授課教師逐步指導您完成項目。