Typescript in React: Generics, Demystified

提供方
在此指導項目中,您將:

Learn core Typescript generics concepts by writing various examples

Learn fundamental concepts behind typing React functional components

Write our own faux “backend” React functional component type

2 hours
中級
無需下載
分屏視頻
英語(English)
僅限桌面

By the end of this course you will be able to start working with generics in a Typescript React application. We will start by focusing on the core Typescript generics concepts and behaviours and end up by writing our own faux ‘backend’ React function component type. This course is aimed at developers who are familiar with Typescript and understand the basics and would like to have some more experience, especially using some of the more advanced and dynamic type patterns in React.

您要培養的技能

  • JavaScript

  • Typescript

  • React (Web Framework)

分步進行學習

在與您的工作區一起在分屏中播放的視頻中,您的授課教師將指導您完成每個步驟:

  1. So what are Generics? A 'Hello World' Generics example

  2. Different ways to pass types

  3. Constraining and Extending Types

  4. Working with multiple type parameters

  5. Typing React components

指導項目工作原理

您的工作空間就是瀏覽器中的雲桌面,無需下載

在分屏視頻中,您的授課教師會為您提供分步指導

常見問題

購買指導項目後,您將獲得完成指導項目所需的一切,包括通過 Web 瀏覽器訪問云桌面工作空間,工作空間中包含您需要了解的文件和軟件,以及特定領域的專家提供的分步視頻說明。

由於您的工作空間包含適合筆記本電腦或台式計算機使用的雲桌面,因此指導項目不在移動設備上提供。

指導項目授課教師是特定領域的專家,他們在項目的技能、工具或領域方面經驗豐富,並且熱衷於分享自己的知識以影響全球數百萬的學生。

您可以從指導項目中下載並保留您創建的任何文件。為此,您可以在訪問云桌面時使用‘文件瀏覽器’功能。

指導項目不符合退款條件。 請查看我們完整的退款政策

指導項目不提供助學金。

指導項目不支持旁聽。

您可在頁面頂部點按此指導項目的經驗級別,查看任何知識先決條件。對於指導項目的每個級別,您的授課教師會逐步為您提供指導。

是,您可以在瀏覽器的雲桌面中獲得完成指導項目所需的一切。

您可以直接在瀏覽器中於分屏環境下完成任務,以此從做中學。在屏幕的左側,您將在工作空間中完成任務。在屏幕的右側,您將看到有授課教師逐步指導您完成項目。