Build your first Machine Learning Pipeline using Dataiku

4.6

26 個評分

提供方
在此免費指導項目中,您將:

Build a Machine Learning Pipeline without writing a single line of code

Leverage AutoML feature of DataIku to build models

U​se COVID dataset to predict fatalities with more than 90% accuracy

在面試中展現此實踐經驗

2 hours
面向初學者
無需下載
分屏視頻
英語(English)
僅限桌面

As part of this guided project, you shall build your first Machine Learning Pipeline using DataIku tool without writing a single line of code. You shall build a prediction model which inputs COVID daily count data across the world and predict COVID fatalities.DataIku tool is a low code no code platform which is gaining traction with citizen data scientist to quickly build and deploy their models.

必備條件

B​asics of Machine Learning

您要培養的技能

  • Artificial Intelligence (AI)

  • Machine Learning

  • DataIku tool

分步進行學習

在與您的工作區一起在分屏中播放的視頻中,您的授課教師將指導您完成每個步驟:

  1. Get Started with DataIku Tool

  2. Create Project

  3. Import and Explore your Dataset

  4. Visual Recipe: Joins

  5. Visual Recipe: Prepare

  6. Visual Recipe: Split

  7. Train the Model

  8. Score the Model

指導項目工作原理

您的工作空間就是瀏覽器中的雲桌面,無需下載

在分屏視頻中,您的授課教師會為您提供分步指導

審閱

來自BUILD YOUR FIRST MACHINE LEARNING PIPELINE USING DATAIKU 的熱門評論

查看所有評論

常見問題

由於您的工作空間包含適合筆記本電腦或台式計算機使用的雲桌面,因此指導項目不在移動設備上提供。

指導項目授課教師是特定領域的專家,他們在項目的技能、工具或領域方面經驗豐富,並且熱衷於分享自己的知識以影響全球數百萬的學生。

您可以從指導項目中下載並保留您創建的任何文件。為此,您可以在訪問云桌面時使用‘文件瀏覽器’功能。

您可在頁面頂部點按此指導項目的經驗級別,查看任何知識先決條件。對於指導項目的每個級別,您的授課教師會逐步為您提供指導。

是,您可以在瀏覽器的雲桌面中獲得完成指導項目所需的一切。

您可以直接在瀏覽器中於分屏環境下完成任務,以此從做中學。在屏幕的左側,您將在工作空間中完成任務。在屏幕的右側,您將看到有授課教師逐步指導您完成項目。